Hooijer Groep | Full-Service Footwear Vacatures

Koppel uw webshop aan de voorraad van Hooijer GroepMeer online verkopen in samenwerking met Hooijer Footwear!


Heeft u een eigen webshop? Met Hooijer Let’s Connect krijgt u direct toegang tot alle vrije voorraden en productdata van Hooijer Footwear. Hiermee krijgt u de beschikking over een voorraad van 860.000 paar schoenen (en sokken) in ons 6.000 m2 grote magazijn in Oldenzaal.


Alleen maar voordelen
Het grote voordeel van deze slimme samenwerking is dat schoenen die u niet standaard in uw assortiment heeft toch via uw webshop kunt verkopen. En mocht het voorkomen dat een artikel even niet meer aanwezig is in uw eigen fysieke voorraad, dan is het alsnog mogelijk om deze te tonen in uw webshop. U hoeft geen nee meer te verkopen! Het is een geheel geautomatiseerd proces waarmee een actuele voorraad wordt gewaarborgd en dat zonder eigen investering in voorraad.


Hoe werkt het?
Uw webshop kan op meerdere manieren gekoppeld worden met ons voorraadsysteem. De connectie gebeurt op basis van een koppeling die een verbinding tot stand brengt tussen uw ERP/voorraadsysteem en onze voorraden. De vrije voorraden en productafbeeldingen worden gekoppeld op basis van unieke EAN 13 barcodes. Om gebruik te maken van Let’s Connect is wel een kleine aanpassing nodig op uw webshop. Het is verstandig om uw webbouwer contact op te laten nemen met onze IT afdeling.


U verkoopt, wij leveren
Nadat er een product is verkocht op uw webshop, dan wordt de order informatie verzonden naar het ERP systeem van de Hooijer Footwear. Vervolgens versturen wij het artikel op basis van dropshipment rechtstreeks naar de consument of we versturen het eerst naar uw eigen magazijn of winkel.


Bijna kosteloos koppelen.
Gebruik maken van Let’s Connect kost u helemaal niets als u al klant bent bij de Hooijer Footwear. Ook de eenmalige integratie voor de koppeling tussen uw webshop en het systeem van de Hooijer Footwear is een gratis dienst. U betaalt alleen voor werkzaamheden van uw eigen webbouwer. Het streven is om deze kosten tot een minimum te beperken.


Bent u geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze slimme samenwerking kunt terecht bij onze IT afdeling. Wij zijn het beste te bereiken via de mail ict@hooijerfootwear.com of ons algemene nummer 053 – 537 44 44.


Met vriendelijke groet Team Hooijer Footwear