Koppel uw webshop aan de voorraad van Hooijer GroepMeer online verkopen in samenwerking met Hooijer Groep


Heeft u een eigen webshop? Met Let’s Connect krijgt u nu toegang tot alle vrije voorraden en productdata van de Hooijer Groep. Het grote voordeel van deze slimme samenwerking is dat schoenen die u niet standaard in uw assortiment heeft toch via uw webshop kunt verkopen. En mocht het voorkomen dat een artikel even niet meer aanwezig is in uw eigen fysieke voorraad, dan is het alsnog mogelijk om deze te tonen in uw webshop. U hoeft geen nee meer te verkopen! Het is een geheel geautomatiseerd proces waarmee een actuele voorraad wordt gewaarborgd en dat zonder eigen investering in voorraad.

Hoe werkt het?


Uw webshop kan op meerdere manieren gekoppeld worden met ons voorraadsysteem. De connectie gebeurt op basis van een API koppeling die een realtime verbinding tot stand brengt tussen uw ERP/voorraadsysteem en onze voorraden en productafbeeldingen. Een andere mogelijkheid is met tussenkomst van Stockbase. De vrije voorraden en productafbeeldingen worden gekoppeld op basis van unieke EAN 13 barcodes. Om gebruik te maken van Let’s Connect is wel een kleine aanpassing nodig op uw webshop. Het is verstandig om uw webbouwer contact op te laten nemen met onze IT manager of, indien van toepassing, met iemand van Stockbase om dit verder in de techniek af te stemmen.

U verkoopt, wij leveren


Nadat er een product is verkocht op uw webshop, dan wordt de order informatie verzonden naar het ERP systeem van de Hooijer Groep. Vervolgens versturen wij het artikel op basis van dropshipment rechtstreeks naar de consument, of we versturen het eerst naar uw eigen magazijn.

Kosteloos koppelen


Gebruik maken van Let’s Connect kost u helemaal niets als u al klant bent bij de Hooijer Groep. Ook de eenmalige integratie voor de API koppeling tussen uw webshop en het systeem van de Hooijer Groep is een gratis dienst. U betaalt alleen voor werkzaamheden van uw eigen webbouwer, we zullen er naar streven om deze kosten tot een minimum te beperken.

Bent u al aangesloten bij Stockbase, dan is de verbinding snel opgezet en volledig kosteloos. Naast de merken van de Hooijer Groep (Birkenstock, Keen, Lomer, Lilian, Sockwell, Heydude, Tofvel, Toni Pons, Uzurii en Volare) zijn ook tal van andere schoenenmerken in de branche al aangesloten bij Stockbase, waardoor een koppeling via Stockbase nog interessanter voor u wordt.

Als u nog niet bent aangesloten bij Stockbase, dan hebben wij een mooie aanbieding voor u. Samen met Stockbase hebben we een interessant licentie pakket samengesteld en betaalt u de eerste 2 maanden zelfs niets. Voor meer informatie over dit aanbod kunt contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd?


Voor meer informatie over deze slimme samenwerking kunt terecht bij onze IT manager, Hans van Bentem. Hij is het beste te bereiken via de mail hans@hooijergroep.nl of via ons algemene nummer 053 – 537 44 44 Als u de flyer nog even rustig wilt doornemen, deze is hier te downloaden.