logo

SOCKWELL®

Voor het Amerikaanse sokkenmerk Sockwell is Hooijer Footwear Group distributeur voor heel Europa. Het merk Sockwell is ervan overtuigd dat “therapeutische technieken” uitstekend samen kunnen gaan met een moderne lifestyle en mode. Ze vinden het belangrijk dat bij het dragen van compressiekousen geen concessies gedaan hoeven worden op design. Er is dan ook keuze uit een ruim palet aan modieuze kleuren en stijlvolle ontwerpen.

4-zone compressie
Naast dat ze stijlvol zijn, zijn het echt innovatieve sokken en kousen door hun breitechniek. Zo is elke sok net weer even anders gebreid, om zich toe te spitsen op het verhelpen of verminderen van specifieke voetklachten. De meeste sokken zijn voorzien van compressie voor het verbeteren van de bloedsomloop. De compressiekousen helpen klachten als vermoeide- en opgezette voeten en benen voorkomen, gaan spataderen tegen en dragen bij aan een energieker gevoel. Ze mogen gedragen worden door iedereen en zijn uitermate geschikt voor wie veel moet staan of zitten op bijvoorbeeld het werk, tijdens het reizen, sporten of tijdens de zwangerschap.

Collectie
Sockwell biedt sokken voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten. Er zijn sportcompressiesokken voor o.a. hardlopen, wandelen en skiën. Er zijn compressiesokken voor tijdens de zwangerschap, speciale reissokken en recoverysokken voor een beter herstel na een inspanning of blessure. Maar er zijn ook ‘dagelijkse’ sokken voor mensen die de hele dag zitten of op de benen staan (horeca- , zorgpersoneel, etc.). Tot slot is er ook een medische categorie met onder ander diabetessokken, hielspoorsokken, hallux valgus sokken en sokken voor oedeem, spataders of andere medische aandoeningen die verband houden met een verminderde circulatie van het vaat- en lymfestelsel.

Natuurlijke materialen
Nog een goed (ver)koopargument voor de sokken van Sockwell is de unieke mix aan antibacteriële materialen met merinowol en bamboegarens. Ze houden de voeten droog en perfect op temperatuur. Bijkomend voordeel dat de natuurlijke materialen zorgen voor geurneutralisatie en dus niet stinken na of tijdens het dragen. Sockwel Sokken zijn te koop in heel Europa bij de betere schoenwinkels, podotherapeuten, outdoorwinkels, fysio’s en online.

Bezoek ook de website www.sockwell.nl

Login B2B