logo

Het Amerikaanse merk Sockwell wil graag mensen wakker schudden over de manier waarop we over sokken denken. Ze zijn ervan overtuigd dat “therapeutische technieken” uitstekend samen kunnen gaan met een moderne lifestyle en mode. Ze vinden het belangrijk dat bij het dragen van therapeutische sokken geen concessies gedaan hoeven worden op design. Er is dan ook keuze uit een ruim palet aan modieuze kleuren en stijlvolle ontwerpen.

Naast dat de sokken en kousen stijlvol zijn, zijn het unieke wonderen van breitechniek. Zo is elke sok net weer even anders gebreid, om zich toe te spitsen op het verhelpen of verminderen van specifieke voetklachten. De meeste sokken zijn voorzien van compressie voor het verbeteren van de bloedsomloop. De compressiekousen helpen klachten als vermoeide- en opgezette voeten en benen voorkomen, gaan spataderen tegen en dragen bij aan een energieker gevoel. Ze mogen gedragen worden door iedereen en zijn uitermate geschikt voor wie veel moet staan of zitten op bijvoorbeeld het werk, tijdens het reizen, sporten of tijdens de zwangerschap. Kortom, een zeer brede doelgroep.

Nog een goed verkoopargument voor de sokken van Sockwell is de unieke mix aan antibacteriële materialen als merinowol en bamboegarens. Ze houden de voeten droog en perfect op temperatuur.
Bezoek ook de website www.sockwell.nl


klantlogin Sockwell