logo

LAZAMANI®

Lazamani is een sterk schoenenmerk met klanten (en fans) in Europa en daarbuiten (ruim 30 landen). Het merk is opgericht in 1988 en al meer dan 30 jaar toonaangevend in de ‘dames’ schoenmode. De collectie van Lazamani kenmerkt zich door verrassende, brutale en vrolijke ontwerpen. Hooijer Footwear Group is sinds de overname 100% eigenaar van dit van oorsprong Nederlandse merk.

Bijzondere materialen van de mooiste kwaliteit
In alle ontwerpen wordt er gebruik gemaakt van bijzondere materialen en het liefst in allerlei combinaties. Zowel in uni als in prints en veelal met gebruik van kralen, stenen, studs en glitters. Als basis voor de uppers wordt bijna altijd gebruik gemaakt van leer en suède en voor bepaalde modellen ook met de hand geverfd leer. Het zorgt voor de levendige look en het unieke uiterlijk van de Lazamani sandalen en slippers.

Prijs / kwaliteit verhouding
Lazamani staat voor kwalitatief goede en mooie slippers en sandalen, tegen een betaalbare én eerlijke prijs. Al jarenlang wordt er gewerkt met dezelfde producenten in Italië, Portugal, Turkije en India. Het merk gelooft in ‘better together’. Dit vertaalt zich naar goede en langdurige relaties met zowel producenten, retailers én de eindklanten!

Herkenbare schoenendoos
Ook de herkenbare en kleurrijke schoenendozen worden door velen zeer gewaardeerd. Het hoort helemaal bij de beleving. Veel klanten gebruiken de schoenendoos daarna als opbergdoos, en dat is één van die kleine details waarmee het merk zich onderscheidt. Bovendien zijn de kleurrijke schoenendozen een eye-catcher in het magazijn vol effen massa, wat ervoor zorgt dat snel het juiste paartje kan worden teruggevonden en gereed kan worden gemaakt voor verzending naar de eindklant.

lazamani

Bezoek ook de website https://www.lazamani.nl