logo

UZURII®

Nederlands merken met Braziliaanse wortels
Uzurii slippers zijn niet zomaar teenslippers, maar slippers met een verhaal. De slippers worden in Nederland ontworpen door het team van de in Brazilië geboren Shieglee Ferreira dos Santos. Voor menig model in de collectie is haar geboorteland een bron van inspiratie. Alle slippers worden door vrouwen met de hand gedecoreerd, waardoor het echt vakmanschap te noemen is!

Duurzaamheid en MVO
Wat duurzaamheid betreft maakt Uzurii flinke stappen. Sinds kort zijn ze overgestapt van de gekleurde doos naar een doos gemaakt van gerecycled karton. De zolen zijn voor 70% gemaakt van natuurlijk rubber. Vanaf 2022 hebben klanten de mogelijkheid om hun “oude” slippers gratis bij Uzurii in te leveren, zodat ze kunnen worden gerecycled bij een erkend bedrijf. Samen met het team wordt gewerkt aan een beter milieu op zoveel mogelijk vlakken, een vitaal aspect van het hedendaags leven. Doordat de vrouwen de slippers niet in een fabriek produceren maar thuis, kunnen ze ondertussen ook bezig zijn met de zorg voor hun kinderen. Een mooie werkwijze die volledig past bij de MVO-gedachte van Uzurii.

Collectie
De collectie dames slippers worden gekenmerkt door de artistieke designs met een tijdloze uitstraling die femininiteit en glamour uitstralen. Elke slipper is uniek door de natuurlijke stenen, kristallen en kralen. Naast de collectie damesslippers zijn er ook tassen en sieraden verkrijgbaar en een kleine collectie herenslippers.
Uzurii is verkrijgbaar in diverse fashionstores, boetieks en de luxere badmodewinkels.

Login B2B