logo

LOMER®

Hooijer Footwear Group is distributeur van Lomer voor de Benelux en Duitsland. Lomer is een echt outdoor merk, afkomstig uit het Italiaanse Montebelluna. De collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod hoogwaardige trekking- en hikingschoenen alsook een breed aanbod lifestyle- en comfortschoenen.

Klaar voor avontuur
Lomer focust zich op het maken waar ze goed in zijn. Dit heeft geresulteerd in een collectie wandelschoenen die een legendarisch draagcomfort combineert met Italiaans design, zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Lomer schoenen zijn gemaakt om outdoor fanaten en wandelaars in stijl te ondersteunen bij alle avonturen. Hybride stijlen om grensverleggend te zijn. Niet alleen voor het veilig en comfortabel afleggen van elke stap die gezet wordt op zoek naar de mooiste plekken om ontdekt te worden, maar ook met onderscheidende en kleurrijke designs die net zo zorgeloos gedragen kunnen worden in de drukke stad als in de uitdagende outdoor.

Altijd grip en waterproof
Lomer schoenen zijn uitgevoerd met gerenommeerde Vibram® loopzolen. Sterk, licht en slijtvast met altijd uitstekende grip en stabiliteit op elk terrein. Daarbij maakt Lomer gebruik van het ademende en waterdichte MerTex membraan om de voeten te droog te houden, zonder ademend vermogen te verliezen.

Bezoek ook de website www.lomer.nl
Login B2B