Duca del Cosma

Duca del Cosma

Het Italiaanse Duca del Cosma is een schoenmerk die zich heeft gespecialiseerd in comfortabele en functionele schoenen voor de nieuwe generatie golfers. Met stijlvolle, gedurfde, elegante en sportieve designs hebben ze gezorgd voor een revolutie in de golfmode en brachten ze een frisse wind naar de golfbanen over de hele wereld. De schoenen met geavanceerde eigenschappen garanderen topcomfort voor de meest veeleisende klanten. En niet alleen op de golfbaan, maar ook erbuiten met een elegantie collectie sneakers.

Bij Duca del Cosma ontwikkelen ze met passie comfortabele en functionele golfschoenen en lifestyle schoenen, helemaal in Italiaanse stijl. De collecties zijn geïnspireerde op de Italiaanse manier van leven en ontworpen door de oorspronkelijk oprichter van het merk, Baldovino Mattiazzo. Hij bewaakt nog steeds het DNA van het merk.

Het merk is in 2004 opgericht en heeft sindsdien al de nodige design awards mogen ontvangen. De eerste collectie kenmerkte zich door een voorheen nog onbekende lichtheid. Het verbazingwekkende technische comfort vormt een goede basis voor het perfecte spel. Al een paar jaar na de oprichting van Duca del Cosma is het merk een toonaangevende internationale speler geworden binnen de golfwereld. En nog steeds groeit het bedrijf gestaag, omdat steeds meer golfers vertrouwen op de elegantie, het optimisme van het la dolce vita en de technologie van het merk.


klantlogin Duca del Cosma